Nyíregyháza - REAC  

A Nyíregyháza nagyon megverte a REAC-ot

Biztató meccs volt.
 
 

A Nyíregyháza nagyon megverte a REAC-ot

Biztató meccs volt.
 
 
 
 
 

A Nyíregyháza nagyon megverte a REAC-ot

Biztató meccs volt.

Nyíregyháza Spartacus - REAC jelenleg 5-1 (2-0)

Nyíregyháza: Ovszijenko (Zán 46.p) - Ötvös, Rakovic(Pálinkás 65.p),Törtei(Ács 46.p), Farkas(Gábor 75.p), Zofcák(Kiss 75.p), Abdouraman, Ramos, Kostic(Lucas 46.p), Rezes(Kapacina 65.p), Pölöskey(Vámos 65.p)

Jól kezdett a Szpari, és több ígéretes támadást is vezetett. A 20. percben aztán a vezetést is megszerezte a csapat. Zoran Kostic passza után Rezes László juttatta előnyhöz a Nyíregyházát, 1-0. A támadó egyre jobb formában van, az első edzőmérkőzésen, a Nyírbátor ellen is ő szerezte az első Szpari gólt, sőt akkor duplázni tudott. Ezúttal sem adta alább, mert a 33. percben ismét ő volt eredményes, így már két góllal vezetett a Spartacus. A középpályát uralta a Nyíregyháza, és több ziccert is kialakított a csapat, Pölöskey Péter ígéretes helyzetben egyszer a kapufát találta el, egyszer pedig a kapus hárított bravúrral. Az első félidőben több találat nem esett, így maradt a 2-0. A második játékrész azonnal góllal indult. A frissen igazolt Farkas Márk passza után ismét Rezes László lőtt a kapuba, 3-0, mesterhármas ! Az 52. percben tovább nőtt a különbség. Ezúttal Pölöskey Péter volt eredményes, megszerezve első gólját a Szpariban, 4-0. A második félidő felénél fiatal támadósorra váltott Mátyus János vezetőedző. A gólszerzők elhagyhatták a pályát, és a védő Rakovic helyére is csatár állt be. Tíz perccel később tovább csökkent a pályán lévők átlagéletkora, Gábor Patrik és Kiss Gergő is lehetőséget kapott. A fiatalok közül többen is ott voltak a csapat edzőtáborában, de a vírusos betegség miatt nem mindenki játszhatott a Tiszaújváros ellen, most pályára léphettek. A REAC a szépítésért hajtott, és ez a 83. percben sikerült is, 4-1. A Szpari a találatra perceken belül válaszolt. Egy szabálytalanság után megítélt büntetőt Mohamadou Abdouraman értékesített, 5-1. Ez maradt a végeredmény, a Nyíregyháza Spartacus jó játékkal nyerte az edzőmeccset.

Forrás: www.nyiregyhzaspartacus.hu

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.